dimarts, 26 de setembre del 2017

COMENCEM AMB GANES, IL·LUSIÓ I NOUS PROJECTES!!

Ja tornem a ser aquí, engeguem un nou curs amb energies renovades després del descans estival. L'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Sòl-de-Riu continuarà fent el servei comunitari a la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar, aquest curs ens hem proposat potenciar el servei a la biblioteca de Les Cases
Compartirem de nou les tardes amb els iaios i iaies de L'Onada Alcanar, ja ens esperem amb ganes! Malauradament, de moment no podrem fer servei comunitari a Lo Rober Solidari, perquè falten persones amb disponibilitat a l'associació Alcanar-Voluntariat, per això una de les primeres activitats que durem a terme serà una campanya de conscienciació ciutadana de la importància del servi que oferia Lo Rober... Ja ens donarem a conèixer.
D'altra banda, una novetat important d'aquest curs: iniciem els tràmits per a fer servei comunitari a la Fundació Mercè Pla. Durant aquest primer trimestre del curs farem la feina curricular a l'aula de coneixement i descoberta de la Fundació, mentres gestionarem el conveni i durant el segon trimestre del curs ja podrem dur a terme el servei.
Els i les alumnes ja tenen ganes de començar, aquesta setmana els seus companys i companyes que van fer el servei comunitari el curs passat han vingut a les aules per explicar-los en primera persona la seva experiència. Em quedo amb el missatge que els han trasmès d'una manera o un altra, tots han vingut a expressar el mateix:
No patiu, ja veureu que tot i que al principi sembla molt estressant, més feina damunt de la que ja tenim, al final el balanç és positiu: aprendreu molt, sobre tot a nivell humà. Sereu més bones persones.

1 comentari:

  1. Teniu uns projectes que són molt engrescadors; teniu un professorat molt motivat; teniu unes entitats que us estan esperant amb els braços oberts....Què més es pot demanar? Endavant i a gaudir de l'experiència!!! Emi

    ResponElimina