dimecres, 25 d’octubre del 2017

Acte Oficial d'inici del curs 2017-2018

Avui,18 d’octubre, a la sala polivalent de la Biblioteca Trinitari Fabregat,  he tingut lloc la presentació del projecte d’Aprenentatge Servei  Aprenem Junts.
Aquest projecte, emmarcat dintre del Pla Educatiu d’Entorn, està vinculat al currículum i posa l’accent en el servei comunitari, ja que es considera que a ser ciutadans se n’aprèn des de la pràctica. És a dir, mitjançant aquest projecte els alumnes milloren el seu entorn i alhora desenvolupen la seva competència social i ciutadana.

A l’acte han intervingut  Carme Navarro, Regidora d’Educació, Carme Caballer, directora de l’Institut Sòl-de-Riu, i  Joana Subirats professora de d’Institut i coordinadora del projecte.
Com a representants de l’alumnat de 4t vam comptar amb la presència de Pere Ferrer, Ariadna Torres i Judith Carreño, ells han estat els encarregats d’explicar les seves experiències de voluntariat a les    entitats on es desenvolupa el projecte.

També vam comptar amb la presència dels representants de les entitats col·laboradores, professors que també participen en el projecte, així com de pares, mares i companys que van voler acompanyar-nos en aquest acte.

Aquest curs com a novetat, a part de les tres entitats col·laboradores,la Biblioteca Trinitari Fabregat, la residència de gent gran l’Onada, i el Rober Solidari, comptarem amb la col·laboració de la Fundació Mercè Pla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada