diumenge, 18 de març del 2018

DIFUSIÓ DEL SERVEI COMUNITARI

Durant el segon trimestre del curs les activitats que han estat duent a terme els i les alumnes de 4t d'ESO vinculades als continguts curriculars i al projecte d'aprenentatge servei han estat per a fer-ne difusió del projecte a la comunitat educativa d'Alcanar.

Igual que a l'inici de curs l'alumnat de 1r de Batxillerat explica als companys i companyes quines varen ser les seues experiències amb el servei comunitari, hem cregut interessant que, després de les primeres sessions, havent adquirit ja una mica d'experiència i coneixements sobre què és el servei comunitari (més conegut per "voluntariat", tot i no ser-ho inicialment!), doncs hem anat a explicar-ho als xiquets i xiquetes de l'escola Joan Baptista Serra d'Alcanar i a l'escola Marjal de Les Cases d'Alcanar. També hem anat a tots els grups de 1r, 2n i 3r d'ESO del nostre centre, per a que es vagin familiaritzant amb les activitats del servei comunitari que faran en arribar a 4t d'ESO.

Per a tot això vam treballar de forma col·laborativa amb un document compartit amb google docs, ens vam organitzar per planificar horaris i xerrades. Vam fer aquesta infografia per a explicar de forma gràfica els aspectes més rellevants del nostre projecte d'ApS:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada