dijous, 11 de gener del 2018

AJUDEM LO ROBER

Sempre costa començar de cap i de nou, engegar projectes, iniciar treballs, obrir camí... Però molts cops la mateixa il·lusió ens impulsa per tirar endavant i aquells projectes que semblaven impossibles acaben agafant forma i convertint-se en realitat.
Cert, també és, que el més difícil és consolidar els projectes, aconseguir que perduren en el temps. Les circumstàncies de les persones canvien, hi ha molts factors que intervenen; i així ha estat que el curs passat la col·laboració amb Lo Rober Solidari va anar reduint-se i finalment aquest curs encara no hem començat a treballar plegats.
És per tot això que fem una crida a la solidaritat i col·laboració ciutadana per a poder continuar participant amb el servei comunitari a través de Lo Rober Solidari.
L'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Sòl-de-Riu hem creat aquest vídeo per a demanar la vostra participació: necessitem que hi hagi més gent a l'associació Alcanar Voluntariat, responsable de Lo Rober Solidari per tal de poder realitzar nosaltres el servei comunitari en aquesta entitat que els darrers anys ens ha aportat valuosos aprenentatges, a banda del benefici que suposa per a les famílies en situació desafavorida d'Alcanar i Les Cases.

No estem demanant roba o complements de nens, el que estem demanant és que hi hagi persones adultes que donen desinteressadament una part del seu temps per a poder gestionar Lo Rober Solidari i d'aquesta manera l'alumnat de 4t d'ESO pot fer el servei comunitari amb aquesta entitat i, d'altra banda, tothom surt beneficiat.