dimecres, 20 de gener del 2016

FESTIVITAT DE SANT ANTONI A ALCANAR


Alcanar és un poble que estima la tradició. Una mostra n'és que cada any hi ha més participació en el tradicional ball de mantons, en diferents categories: joves i grans, tots gaudeixen de la música i el ball, a més de la tradicional benedicció dels animals.
En el canal de youtube d'Objectiu AlcanarTV  podeu veure els colorits mantons que llueixen les dones i xiquetes per Sant Antoni i gaudir de la música i els balls.

És per això que el passat dimarts dia 12 de gener Agnès i Paula van anar a la Biblioteca Trinitari Fabregat a fer el voluntariat, i com que s'apropava la festivitat de Sant Antoni van decidir preparar una activitat de pintar uns balladors i balladores,
Els xiquets i xiquetes que hi havia a la biblioteca es van mostrar molt participatius. Aquí uns deixen un reportatge fotogràfic:







Com podeu comprovar el resultat fa ser fantàstic! Els xiquets i xiquetes van passar una bona estona pintant i la biblioteca va quedar molt ben guarnida amb aquests balladors de Sant Antoni que fan honor a la tradició.






Experiències compartides


Les alumnes expliques als companys i companyes de classe com ha anat la sessió de voluntariat.